VALTUUSTOALOITE HAMINAN KAUPUNGISSA TOIMIVA TURVAPAIKANHAKIJOIDEN HÄTÄMAJOITUSYKSIKÖN VUOKRIEN SAATTAMINEN KAUPUNGIN VERONMAKSAJIA TALOUDELLISESTI HYÖDYTTÄVÄÄN KUNTOON

”Kaupungin harmaa eminenssi on sopinut maahanmuuttoasioista johdattelevien poliittisesti ylikorrektien tahojen kanssa myllyhovin vuorokausihinnaksi 1000e/vrk. On naurattavaa olettaa tämän summan riittä- vän akateemisesti koulutettujen turvapaikanhakijoiden viihtymisestä ja asumisesta muodostuneiden kulujen kattamiseen.

Onko Haminan kaupunki ainut kaupunki Suomessa, josta uupuu osaaminen hyödyntää turvapaikkateollisuuden rakennemuutosta? Kaupungin virkamiehillä on jo vuosien vastuuntunnoton kokemus kaupungin kassaa rasittavista teollisuussekoiluista, mainittakoon vaikka win windin 15 milj/e veronmaksajien syliin kaatuvat investointikokeilut.

Virkamiehistö on epäonnistunut täysin myllyhovin kiinteistön myyntiyrityksissä. Varoituksista huolimatta myyntiä ahnehdittiin eniten tarjoavalle ostajalle, vaikka jo luotettavaksi tiedetty ostajaehdokas olisi lyönyt rahaa tiskiin, ilman sen kummempaa puliveivausta.

Eli tällä aloitteella haemme sitä, että johtavien virkamiesten on käärittä- vä hiat ja alettava välittömiin neuvotteluihin vuokranmaksajan kanssa, päivittäisen vuokranmaksun saattamisesta sellaiseen sosiaaliromanttisten mielikuvien vastaiseen muotoon, että taas kerran kaupunkimme ei joudu maksumieheksi. Mikäli se ei vuokralaiselle käy, niin etsikööt uudet tilat jostain muualta. Tämä olisi ehkä jopa parempi vaihtoehto.

PS Valtuustoryhmä

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa